HANDELSBETINGELSER

Lidtgrønnere.dk

Adresse:
Lundagervej 30
5610 Assens
TLF: +45 20 51 87 75
CVR: 39542366

Sådan handler du på Lidtgrønnere.dk

Find din ønskede vare.
Tryk på ”Tilføj til kurv”.
Få et overblik over din ordre.
Gå til Kassen og indtast dine oplysninger.
Vælg leveringstype.
Vælg betalingstype.
Du modtager en ordrebekræftelse på mail.

Betaling

Vi modtager følgende online betalinger:

Dankort
Visa/Dankort
Visa
VISA Electron
Mastercard
Mobilepay Online

– Betalingen bliver først trukket fra din konto når dine varer afsendes.
– Der opkræves ikke gebyr for betaling med betalingskort og MobilePay.
– Alle priser, som er oplyst på vores hjemmeside, er inklusive moms.

Udsolgte varer

Hvis det forekommer at en vare er udsolgt på vores hjemmeside, som du gerne ville have fingrene i er du mere end velkommen til at skrive til os på info@lidtgrønnere.dk – så vil vi forsøge at bestille en ny hjem til dig.

Levering

Lidtgrønnere.dk sender dine varer i DK indenfor 1-3 hverdage. Bestilles din pakke efter fredage kl 16:00, vil den blive sendt den kommende mandag.

Lidtgrønnere.dk tilbyder fragtfri levering til en pakkeshop ved køb over 399 kr. i Danmark. Ved køb under 399 kr. Kan fragtprisen variere alt efter, hvilken forsendelse du ønsker.

Vi tilbyder at sende dine varer med Postnord, GLS eller DAO.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke fra vores lager og hen til dig.

Der kan forventes længere leveringstid omkring travle perioder såsom udsalg og jul. Forsinkelser hos Postnord, GLS eller DAO kan Lidtgrønnere.dk ikke drages til ansvar for.

Returneres forsendelsen af Postnord, GLS eller DAO til Lidtgrønnere.dk pga. forkert oplyst adresse eller “ikke afhentet forsendelse”, påhviler den ekstra porto kunden selv.

Ordre bestilt med GLS efter kl. 15 på fredage bliver sendt mandag.
-Ordre bestilt med GLS inden kl. 15 på fredage, bliver sendt fredag, men leveret mandag eller tirsdag, da GLS ikke levere pakker ud lørdag.

Fortrydelsesret

Når du handler på Lidtgrønnere.dk har du altid 30 dages fuld returret ( undtagen julegaver, her har du automatisk bytteret til 31.1.2021, og udsalg har du 14 dages retur ret. ) Fra den dag du modtager dine varer med posten. Husk at vedlægge din kvittering.

Hvis du ønsker at returnere dine varer KAN du følge guiden nedenfor. Du er også velkommen til at købe din egen returfragt og sende med, men vi modtager KUN levering til vores adresse. Husk at få et track and trace for hvis pakken forsvinder er det på egen regning.

PROCEDURE VED RETURNERING:

Køb porto til returforsendelse f.eks gennem www.pakke.dk eller www.coolrunner.dk eller andre lignende services.
Pak varen forsvarligt i original poser/emballage og udfyld den vedlagt returseddel.
Varen skal være i samme salgsbare stand som ved modtagelse, hvis det fulde beløb skal refunderes.
Aflever pakken til levering og afvent svar fra os.
Husk altid at få en kvittering på, at du har afleveret din pakke, i tilfælde af at der skulle opstå problemer under forsendelsen.
Du modtager automatisk en bekræftelse pr. mail, når vi har færdigbehandlet din returnering.

Det tager 4-7 hverdage fra vi modtager pakken, til at vi refunderer beløbet til det anvendte betalingskort. Dog kan der være længere ventetid omkring jul, udsalg og helligdage.

De 30 dages fuld returret er gældende fra den dag pakken er leveret til modtageren.
Bemærk: Ønskes pakken sendt til en pakkeboks, er pakken leveret fra den dag pakken ligger klar til afhentning i pakkeboksen.

*Du kan ikke fortryde dit køb ved ikke af afhente din pakke hos den valgte pakkeshop. Hvis dette er tilfældet vil der blive pålagt et fragt gebyr på 47kr som køber selv betaler. Dette gebyr fratrækkes værdien af din refundering når returpakken behandles.

Vi modtager KUN pakker, som sendes direkte til adressen. (Vi afhenter ikke pakker tilsendt pakkeshops)

Du skal HUSKE at få et track n´trace nr, så du kan følge din pakke.

Ombytning af en varer

Vi tilbyder desværre ikke fri ombytning.
Hvis du har købt en varer du gerne vil ombytte har du følgende mulighed:
Gå ind på Lidtgrønnere.dk og køb den varer du gerne vil have ombyttet til – hvis beløbet er under 399,- er fragten på egen regning.
Når vi modtager den varer du gerne vil have ombyttet / retur – får du dine penge tilbage.

Udsalg

Ved køb af udsalg har du 14 dages fuld returret. Vi overholder forbrugeraftaleloven og tilbyder dig pengene retur indenfor 14 dage. Vi forbeholder os retten til at afvise en returvare hvis denne vare overskrider 14 dages returret. Dette er for køberens egen regning.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må håndtere varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er håndteret udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Lidtgrønnere.dk at vurdere varens stand.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder emballagen på de produkter som du har fået tilsendt plomberet eller brudt indpakningen. Det er vores måde at sikre dig som kunde, at din varer ikke har været taget i brug før at den landede hos dig. Dette gælder også på varer som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet. Reklamationsretten gælder ikke for varer, som er defekte på grund af slitage eller skader forårsaget af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ønsker du at reklamere over en vare, bedes du sende en mail til: Info@lidtgrønnere.dk , hvor du skriver dit ORDRE NR, sender et billede af skaden/fejlen, samt beskriver fejlen. Lidtgrønnere.dk dækker naturligvis de fragtomkostninger der måtte være i forbindelse med reklamationen.

Alle reklamationer skal sendes til:
Lidtgrønnere.dk
Lundagervej 30
5610 Assens
ATT: REKLAMATION

Vi modtager KUN pakker, som sendes direkte til adressen. (Vi afhenter ikke pakker som er tilsendt pakkeshops)

Annullering af ordre

Ønsker du at annullere en ordre som du lige har lagt?
Kontakt da kundeservice på: 20518775, hurtigst muligt.

Datasikkerhed

Lidtgrønnere.dk benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.
Lidtgrønneres egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Lidtgrønnere.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på Lidtgrønnere.dk er Anja Bertram

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@lidtgrønnere.dk

Ønsker du at klage har du disse klagemuligheder:
Klager over produkter kan sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.
ec.europa.eu

Ved klage skal vores email adresse angives: info@lidtgrønnere.dk samt hjemmesiden du har købt varen på.