OM LIDTGRØNNERE.DK

Tak, fordi du kom her forbi. Jeg er så glad for du har fundet vej ind på LidtGrønnere.dk

Jeg ønsker at inspirere til en lidt grønnere livsstil og til en mere bæredygtig hverdag. Overgangen til at leve med mere genbrugelige og bæredygtige løsninger, kan føles som en stor mundfuld og det kan være svært hvor du lige skal starte. Jeg har på min side både løsninger til dig, som ønsker et forsigtigt møde med bæredygtighed og til dig som ved er i fuld gang.

Bæredygtighed og det at passe på vores dejlige planet og alt derpå har altid betydet rigtig meget for mig. Når vi passer på vores jord, passer vi også på os selv. For mig går bæredygtighed hånd i hånd med naturlige og lækre materialer og ingredienser.

Bæredygtighed i hverdagen hos lidtgrønnere

Vi har bevidst taget en række valg i forretningen for at passe på miljøet. Fx kan du opleve at modtage dine varer i en kasse jeg har modtaget varer i, vi bruger majspops til at passe på dine varer og din faktura modtager du på mail. Vi stiler efter at blive 100% plastikfrie i forhold til emballage. Når vi køber ind til forretningen forsøger vi altid at købe brugt, fx reoler og skriveborde.

     Indehaver af LidtGrønnere.dk