Cocoon – Pletfjernerblok

Cocoon’s naturlige pletfjerner blok er et 100% vegansk og et naturligt alternativ til almindelige kemikalie-baserede pletfjernere.

Denne pletfjerner er dog både en utrolig effektiv pletfjerner, samtidig med at den er skånsom mod dit tøj og mod miljøet.

Pletfjerneren er lavet af naturlige olier og mineraler, og er selvfølgelig 100% nedbrydelig. Med en naturlig pletfjerner blok behøver du ikke bekymre dig om farlige eller miljøskadelige kemikalier for dig eller miljøet – for dem er der ingen af.

DKK 59,95

Brugsanvisning og forholdsregler:
1. Fugtiggør pletfjerner blokken og pletten.
2. Gnid pletfjerner blokken ind i pletten indtil sæbeskummet er nået igennem metervaren. Lad pletfjernerskummet sidde i 10 minutters tid (modsat kemikalie-baserede pletfjernere er der ingen øvre grænse for hvor lang tid pletfjerneren må sidde).
3. Vask metervaren som normalt.

Ved meget svære pletter kan det anbefales at gnide pletfjerneren ind i pletten, lad skummet sidde i 10-15 minutter, og lægge metervaren i blød. Herefter kan man igen gnide pletfjerneren ind i pletten og derefter vaske som anvist på produktet.

Pletter på tæpper/polstring kan også fjernes ved at gnide pletfjerneren på en svamp og skur let på pletten. Lad pletfjerner skummet virke i 10-15 min. Brug herefter en ren let fugtig svamp til at fjerne overskydende sæbe, og lad tørre.

Ingredienser:
> 40% kokosolie sæbe
15-30% sojaolie sæbe
<5% Litsea Cubeba olie <0,1% Borax Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk Indeholder Citral og Limonene. Kan udløse allergisk reaktion.

Brand

Cocoon

Lidtgrønnere.dk anvender cookies for at gøre din oplevelse bedre.