Kraes – Naturpudder 120g

KRAES naturpudder er mildt og silkeblødt. Vi anvender økologisk pilerod, tapioka og det naturlige lermineral kaolin, som i kombination bla. forebygger bleudslæt, samt irritation som følge af friktion i fugtige hudfolder. Indeholder havre som er kendt for sine kløestillende egenskaber.

Til røde numser og fugtige hudfolder

DKK 109,00

KRAES naturpudder er et mildt og nænsomt alternativ til talkum, selvfølgelig udviklet 100% naturligt!

I KRAES naturpudder anvender vi økologisk pilerod, tapioka og lermineralet kaolin, som i kombination bla. forebygger bleudslæt, samt irritation som følge af friktion i fugtige hudfolder.

Pilerod og tapioka er henholdsvis udvundet af rødderne fra pilerodsplanten og cassavaplanten, mens kaolin er et mildt, naturlig mineralpulver med fugtabsorberende egenskaber.

Som noget unikt indeholder vores babypudder havre; havre har kløestillende og anti-inflammatoriske egenskaber, normaliserer pH-værdien og lindrer rødme.

Mange nyudklækkede forældre frygter tit bleudslæt.
Her følger KRAES’s simple råd for, hvordan du forebygger dem:
– hyppige bleskift. Jo længere en våd ble sidder på rumpen, jo hurtigere kan et bleudslæt udvikle sig.
– giv rumpen lidt luft. Selv med en tør ble er området udsat for varme og fugtighed. Det anbefales at
lade din baby “lufttørre” så tit som muligt.
– udsæt din baby for mindst mulige irritanter. Irritation kan forekomme ved brug af vådservietter, sæbe, vaskemiddel etc.
– har din baby tendens til bleudslæt, kan du med fordel lindre med produkter som KRAES baby balm, og forebygge med KRAES naturpudder.

Andre sjove tips:
tag pudderet med på stranden; når de små tilsandede hænder gerne vil have mad i hånden eller skoene skal på, så er pudder fantastisk til at få sandet af med. Pudderet suger nemlig fugten til sig, og lader nemt sandet falde af… ingen sand i tænder eller på fusser!

Brand

Kraes

Lidtgrønnere.dk anvender cookies for at gøre din oplevelse bedre.