Maistic – 30 liters affaldsposer wavecut

Hjemmekomposterbare bioaffaldsposer, 30 liters, som du nemt kan binde.

Maistics nye WaveCut Affaldsposer er skåret, så toppen af posen får fire ‘flapper’. Flapperne hænger pænt og praktisk ud over skraldespand eller stativ, når posen er i brug.
Når posen er fuld, bruges de fire flapper til at binde posen sammen. Nemt og enkelt.

DKK 22,95

Du kunne også være interesseret i...

DKK 13,95
DKK 13,95

Alle Maistic affaldsposer er afrundet i bunden med ‘star-sealing’. Det gør posens bund stærkere, hvilket mindsker risikoen for uheld, hvis der er for meget i posen eller der er gået for lang tid til tømning og bioaffaldet derfor er gået i gang med at reagere med posen – hvilket jo dybest set er meningen med en komposterbar pose. HUSK at gå ud med sit bioaffald cirka hver 2. dag – også hvis du vil undgå lugtgener fra madresterne.

Der er nu 11 poser i Maistic 2.GEN-serien.

Alle poser sælges i æsker (naturligvis ikke i plastic).
På selve posen er printet posestørrelse – fx 20L eller 30L. Så kan du nemt kan finde den rette pose i køkkenskuffen, også hvis rullen ligger uden emballage.

På æskerne er printet Ofte God Efter-dato; dermed kan både du og din butik holde øje med posernes anbefalede holdbarhed. For HUSK: Komposterbare poser er skabt til nedbryde, altså basalt set gå i stykker – det er ikke plasticposer, der holder for evigt. Maistic-poser har derfor en holdbarhed på cirka et år fra produktion. Hold derfor øje med datoen – ligesom når du køber brød og mælk.

Brand

Maistic

Lidtgrønnere.dk anvender cookies for at gøre din oplevelse bedre.