Maistic – 8 Liters Fryseposer

Maistic fryseposer, 8 liter, UDEN PLASTIK

Komposterbare fryseposer er det bæredygtige valg og med til at sørge for der kommer mindre plastik i naturen.

Du vil finde de nye 2.GEN Maistic-poser stærke og mere elastiske. Årsagen er ikke mindst indholdet af 2.generationsbioplasten PHA. Finder du Maistic-poser forholdsvis tynde, så er fuldt ud med vilje. Vores interne tests viser, at tynde poser er tilstrækkeligt til mere end 80% af de ting, vi danskere typisk benytter poser til. Det handler altså om ressourcer – og hellere bruge to poser en gang imellem end altid bruge for kraftige poser.

Maistic-poser er til både køl, frys og opbevaring ved stuetemperatur.
Maistic-poser er at sammenligne med at købe økologisk: Nemlig FOR MILJØET OG DIN SUNDHED.
Alle Maistic-poser – også affaldsposer, hundeposer og indkøbsposer – er derfor godkendt til fødevarekontakt.

12 stk pr rulle

DKK 13,95

Maistics nye 2.GEN-poser er de første fryseposer, der indeholder den komposterbare 2.generations-bioplast-type PHA, der netop skabes af affald såsom planterester, skræller o.lign. Det er rester, som ellers ville have været håndteret som affald og dermed gået tabt. Nu bruger vi det som råmateriale i en dagligdags forbrugsvare.

At Maistic-poser er certificeret hjemmekomposterbare betyder, at de er fuldt bionedbrydelige og udviklet til at nedbryde også i temperaturer og under vilkår, du kan skabe i din egen kompostbeholder.

Certificeringen er også et sundhedsmæssigt plus. Vi benytter nemlig hverken phtalater, Bisphenol-A, Bisphenol-F, Bisphenol-S eller andre af de kemiske tilsætningsstoffer, blødgørere mm, som er tilladt i plastic. De er ganske enkelt ikke tilladt ifølge vores certificering, OK Compost HOME, som du kan læse mere om her, da materialet er skabt til at kunne indgå i kompost og gøde jorden – ikke skade den.

Alle de nye Maistic 2.GEN-poser (fryseposer, affaldsposer og hundeposer) er i æske, så du lettere kan holde styr på dem i køkkenskuffen. NYHED: Æskerne er udstyret med Bedst Før-dato, så både du og din butik kan holde øje med holdbarheden – for husk: Komposterbare poser er skabt til nedbrydning under naturlige forhold – det er ikke plastic, der holder for evigt. Maistic-poser har en holdbarhed på 1 år og vi anbefaler brug inden datoen på æsken.

Brand

Maistic

Lidtgrønnere.dk anvender cookies for at gøre din oplevelse bedre.