Nsleep Juniordyne med Kapok

Juniordyne med Kapok 100×140

Vil du have en dyne af højeste kvalitet der giver dig optimal komfort? Så er kapok svaret!

Kapok dynen giver dig følelsen af ultimativt velvære, så du vil få en god og uforstyrret nattesøvn. Du vil derfor kunne opleve at vågne med større energi og overskud. Det gælder både for børn og voksne.

Kapok dynen tilpasser sig kroppens temperatur, og sikrer derfor at du hverken har det for koldt eller varmt. Derfor anbefaler vi kapok dyner, til dig der ønsker at sove varmt om vinteren, og køligt om sommeren.

Kapok dynen er et allergivenligt valg

Når du vælger en Nsleep dyne med kapok naturfibre, skal du ikke længere dele dyne med husstøvmider, væggelus, svampesporer og bakterier. De kan nemlig ikke leve inde i kapok fibrene grundet kapokkens unikke vandafvisende egenskab, som gør at dynen ikke kan suge fugt.

Grundet de unikke kapok fibre er Nsleep dynen særligt velegnet for både allergikere, og andre der ønsker at sove i et sundt sovemiljø. Du kan derfor trygt sove med din kapok dyne, som forbliver tør, varm og blød hele natten.

Økologisk, kemifri og bæredygtig kapok dyne

Kapok er en 100% økologisk, kemifri og bæredygtig naturfibre, som ikke er set tilsvarende på markedet. At sove med en Nsleep dyne med kapok naturfibre, kan derfor have stor betydning for dit velvære, både når du sover og når du er vågen.

Kapok dynen reflekterer kroppens varme på en naturlig måde. Når du vælger en kapok dyne uden kunstige stoffer, undgår du således svedeture og risiko for allergener. Kapok dynen vil derfor have en positiv effekt på hele din livskvalitet, da den skaber det optimale sovemiljø for dig.

DKK 759,00

Nsleep dyne med kapok naturfibre.

Nsleep dyner består af en håndfyldt kerne af økologiske kapok naturfibre. Kapokfibre vokser vildt på kapok træer i regnskoven. Det gør at vi hverken skal fælde træer for at få fat i fibrene, og heller ikke skal lave en ressourcekrævende produktion med en plantage.

Når du vælger en Nsleep dyne med kapok naturfibre, er du derfor med til at bevare de tropiske regnskove.

Brand

Nsleep

Lidtgrønnere.dk anvender cookies for at gøre din oplevelse bedre.