Rasulsæbe – Sæbeværkstedet

Til hud og hår.

Indeholder udover rasul økologisk sheasmør, og æterisk olie af bl.a. rosmarin og patchouli, der begge har en gunstig effekt på hårbunden.

Rasul har været brugt siden midten af det forrige årtusinde til krops- og skønhedspleje af både hud og hår. Rasul kaldes også for Afrikansk eller Marokkansk Sæbejord, og er en type vulkansk ler, der stammer fra Atlasbjergene i Marokko.

Rasulen har en enestående evne til at rense og optage urenheder i hud og hår, samtidig med at den tilfører en lang række vigtige mineraler og næringsstoffer.

100gr

DKK 47,00

Forsæbet økologisk jomfruolivenolie (sodium olivate), forsæbet kokosolie (sodium cocoate), æteriske olier.

Generelt om sæberne fra sæbeværkstedet:

De faste sæber er fremstillet efter koldprocesmetoden, en enkel proces der skåner miljø og materialer. Sæberne indeholder kun naturlige ingredienser, og de er lavet med omtanke. Derfor kan de tåles og nydes af de fleste. De har alle et højt indhold af naturlig glycerin, samt et vist indhold af uforsæbet olie, der gør sæberne mindre udtørrende end mange industrielt fremstillede sæber.

Hovedbestanddelen af sæberne er økologisk olivenolie.

Sæberne indeholder ikke syntetisk fremstillede olier, farvestoffer eller konserveringsmidler.

En del af sæberne fremstiller vi på værkstedet i Karlslunde. Andre fremstilles i Grækenland hos en familie, der, ligesom sæbeværkstedet selv i en årrække har fremstillet håndlavede sæber. Sæbeværkstedet har givet dem egne opskrifter og leverer en del af råvarerne for at sikre, at kvaliteten er den samme, som når de selv fremstiller sæben.

Brand

Sæbeværkstedet

Lidtgrønnere.dk anvender cookies for at gøre din oplevelse bedre.