Stasher Stand Up Bag – Ash

Stasher stand up bag er et bæredygtigt, selvforseglende og lufttæt alternativ til poser og opbevaringsbokse af plastik.

Stasher bags er et helt unikt og meget let anvendeligt alternativ til plastikprodukter. Stasher bags kan gå direkte fra fryseren til mikrobølgeovnen og derefter i opvaskemaskinen – det er der faktisk ingen andre silikoneposer, der kan. Der er mange gode grunde til at skifte dine fryseposer ud med Stasher bags. I alle situationer, hvor du ellers havde brugt en pose, kan du række ud efter din Stasher bag, som kan anvendes igen og igen.

Kan anvendes til madlavning i ovn og mikroovn – perfekt til Sous Vide og som stege pose!
Kan nedsænkes i kogende vand
Kan opbevare madrester i fryseren
Tåler op til +230 og ned tl -60 gr.
Kan vaskes i opvaskemaskine
Er selvforseglende og lufttæt
Beskytter dine madvarer mod bakterier
Kan skrives på med tusch
Kan bruges til opbevaring af smykker og andre personlige ejendele
Kan bruges til opbevaring af dine toiletsager når du skal flyve
Kan anvendes igen og igen (for evigt!)

Stand Up posen kan indeholde 1,65 l og måler 21,5 x 18 x 9 cm. Perfekt til lidt større opbevaring af feks. kaffe, ris, nødder, pasta, grøntsager eller suppe. Kan betragtes som et alternativ til de lidt større fryseposer eller bøtter.

Brug den til vindruer på farten, osten i køleskabet eller rester fra aftensmaden.

DKK 149,00

OBS. Vær opmærksom på at silikone-poserne kan tage farve af stærkt farvende fødevarer som karry, gulerod og tomat. Vi anbefaler derfor at matche fødevaren med farven på posen så misfavningen ikke ses.

Stasher fremstilles af fødevaregodkendt platin silikone, som er lavet af 100% naturlige ressourcer – overvejende sand. Silikone er et BPA- og giftfri materiale og fleksibelt, holdbart og bæredygtigt.

Når du er færdig med din Stasher pose så kan den vaskes i opvaskemaskinens øverste hylde eller med varmt vand og sæbe i hånden. Du må ikke vende vrangen ud på posen da den kan tage skade. Se her for mere info om rengørning

Silikone kan genanvendes – spørg på din genbrugsstation.

Stasher passer på miljøet:
Stasher er certificeret medlem af bevægelsen B Coporation, hvilket forpligter til høje standarder inden for sociale forandringer, miljømæssige præstationer, gennemsigtighed og ansvarlighed. Ydermere er Stasher medlem af 1% For The Planet, og derfor hvert år donerer 1% af deres omsætning til miljøforbedrende tiltag.

· 100% ren platinium silikone
· Non-toxic
· Pinch-Loc™ seal
· Kan gå i opvasker og mikroovn
· Kan bruges i en uendelighed
· Skriv på den !

Brand

Stasher

Lidtgrønnere.dk anvender cookies for at gøre din oplevelse bedre.